Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

Policijska akcija končana

Policisti so pregledali vse potnike in njihovo prtljago.
1/7
Žurnal24 main
Minuto po enajsti uri zvečer so policisti zaključili z obsežno akcijo na ljubljanski železniški postaji. Na vlaku niso našli nikogar, ki bi imel bombo, vendar policija nadaljuje s preverjanjem vseh okoliščin omenjenega dogodka.

Kot so sporočili z ljubljanske policijske uprave, "informacija, da se na vlaku zadržuje oseba, ki se išče zaradi storitve kaznivega dejanja, ni bila potrjena. Oseba ni bila izsledena." Več informacij o akciji bodo posredovali v soboto popoldne.

Gre za vlak, ki je pripeljal iz Beograda in je bil na poti v Zürich, policisti pa naj bi na njem iskali eno ali celo več oseb z bombami.

Po naših neuradnih informacija se je zaplet začel na meji v Dobovi. Med pregledom je eden izmed potnikov povlekel na plan bombo in izdrl zatič, vendar so ga policisti uspešno onesposobili. Potem je moški izjavi, da so njega resda dobili, vendar da ni sam. Naša policija naj bi torej iskala njegovega domnevnega pajdaša ali celo več pajdašev.

Nočna akcija
Akcija na železniški postaji se je sicer začela okoli 21. ure. V njej je sodelovala specialna enota, psi sledniki, na prizorišču pa je bilo tudi več maric, več kot deset policijskih avtomobilov in veliko oboroženih policistov.

Naša bralka, ki je bila priča dogodku, nam je povedala, da je področje preletaval helikopter, zaprti pa so bili tudi podhodi in bližnja okolica železnice.

Policisti so pregledali vse potnike in njihovo prtljago in jih do konca preiskave zadržali, vendar je takoj po koncu vlak odpeljal naprej, proti Jesenicam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.