Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Policisti brutalno pretepli najstnike

Policija v Republiki Srbski išče Dragana Paravinjo. Ivica Galovic/PIXSELL
Štiri Novosadčane, mlajše od 15 let, so preteklo soboto brutalno pretepli policisti. Rekli so, da so bili ob nepravem času na nepravem kraju.

Med pretepom so tako močno poškodovali 15-letnika, da se še vedno zdravi na nevrološkem oddelku pediatrične klinike.

Incident se je zgodil v soboto ob 19. uri, ko se je skupina 20 najstnikov zbrala na mestu, kjer se zbirajo ponavadi. "Okrog dvajset nas je bilo v bližini hiše, na kateri je narisan velik grafit FK Vojvodine. Okrog pol sedmih zvečer se je do nas s taksijem pripeljal prijatelj, ki je, še preden je izstopil iz avta, panično kričal: 'Vse nas bodo pobili. Zaradi grafita, ki ga nismo napisali'."

Razbežali so se

V tistem trenutku se je mimo pripeljal avto, ki mu je zaradi hitrosti razbilo vetrobransko steklo. Zaradi panike so mladeniči začeli bežati na vse strani, saj so mislili, da jih lovijo navijači. Nekateri izmed njih so se zaradi strahu skrili v trgovino, štirje izmed njih pa so ostali na koncu hodnika. V tistem trenutku naj bi iz avta skočil neznani moški in se zapodil v štiri najstnike, ki so se prestrašeno skrivali na koncu hodnika. Očividci so dejali, da naj bi šlo za policista, piše 24sata.info.

Kmalu zatem je na kraj dogodka prišlo še več policistov, ki so se nenadzorovano znašali nad fanti. Udarci so padali povsod, po stegnih, hrbtu, prstih in glavi. Eden izmed policistom je 15-letnika udaril tako močno, da se je onesvestil.

Nočna mora mladeničev se je končala, ko so policisti prejeli informacijo, da so ujeli fanta, ki je razbil vetrobransko steklo.

Starši otrok so pretreseni. Opravičila policije ni in ga tudi ne bo. Rekli so le, da so se fantje znašli ob napačnem času na napačnem kraju.

Komentarjev 6
  • gec 18:46 24.oktober 2011.

    HRVOJE PRI VAS SE POBIJAJO,NE TEPEJO,POBIJAJO...

  • privat 20:42 22.oktober 2011.

    če si trofazni potem vsi vemo da lažeš....a vemo gec da si trofazni...dej poglej da to ni tvoja mati??

  • gec 17:36 22.oktober 2011.

    fukam ti mamo moteno.