Slovenija > Črna kronika
136 ogledov

Policisti iščejo kolesarja

Nesreča kolesarja Shutterstock
Mariborski policisti iščejo kolesarja, ki je trčil v kolesarko.

Včeraj ob 16.00 uri se je na kolesarski stezi Oreškega nabrežja v Mariboru zgodila prometna nesreča ll. kategorije, z udeležbo kolesarke.

"Kolesarka je pravilno peljala po kolesarski stezi iz smeri Industrijske ulice v smeri Pobreške ceste in trčila v neznanega kolesarja, starega približno 20 do 25 let, ki je dajal videz Roma," so pojasnili pri PU Maribor. "Zaradi nepravilne strani in smeri vožnje s prednjim kolesom trčil v pravilno vozečo kolesarko in po trčenju s kraja prometne nesreče odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil pomoč in svoje podatke ali obvestil policijo."

Policija zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosi neznanega kolesarja in morebitne priče, da se zglasijo na policijski postaji Maribor l, ali pokličejo na tel. št. 02 220 86 30 ali 113.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • max 12:48 15.april 2017.

    Trčila sta dva, ki sta naučena, da imajo kolesarji povsod prednost. HAHAHAHA

  • Avatar Leon
    Leon 12:25 15.april 2017.

    .......trčila v neznanega kolesarja, starega približno 20 do 25 let, ki je dajal videz Roma,"HALO ! Kaj pa begunci ? Kakšnega videza so oni ? Sicer pa je Maribor velik prometni kaos v enem ,brez policije in nadzora redarjev ,ker ...prikaži večer baje še štrajkajo .