Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Policisti iščejo tega moškega

Fotorobot PU Maribor
Mariborski kriminalisti obravnavajo rop, do katerega je v začetku decembra prišlo v eni od prodajaln v nakupovalnem središču Qlandija v Mariboru.

Dva moška sta v prodajalni ukradla nekaj denarja. Njun opis:

-  moški,  visok okoli 175 cm, star 40 do 50 let, srednje postave, na glavi je  imel  kapo s ščitkom, oblečen v sivo bundo, segajočo do pasu in športne hlače,  ki  imajo  na  desnem stegnu, nad kolenom črn našitek), na hrbtu je nosil črn nahrbtnik z belim vzorcem, govoril je slovensko;

 - moški, visok okoli 175 cm, srednje postave, oblečen v črne hlače in črno bundo, segajočo do pasu in obut v črne čevlje. Čez glavo je imel poveznjeno kapuco, govoril je srbohrvaško.

Na podlagi zbranih obvestil so kriminalisti izdelali fotorobota enega izmed storilcev.  "Prosim vas, da fotorobota objavite in zaprosite javnost,  da v kolikor kdo prepozna osebo na fotografiji, naj to sporoči na interventno  telefonsko  številko  policije  113  ali  na  anonimni telefon policije 080 1200," prosijo s PU Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.