Slovenija > Črna kronika
4575 ogledov

Policisti našli vlomilca

predaja vozil policistom Saša Despot predaja novih avtomobilov ministrstva za notranje zadeve policistom na terenu
Neznani storilec je vlomil v pet pisarn in dve stanovanji.

Mariborski policisti so v sredo javnost prosili za pomoč pri iskanju moškega, ki je osumljen storitve kaznivega dejanja velike tatvine. Dogodek se je zgodil 17. novembra 2019 ob 14. uri na Strossmayerjevi ulici v Mariboru. 

Neznani storilec je vlomil v pet pisarn in dve stanovanji, iz katerih pa ni odtujil ničesar. Kljub temu pa je povzročil za okoli 5.000 evrov materialne škode. 

Policisti PP Maribor I so v četrtek osebo v Mariboru prijeli in pridržali. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je bila ključna pomoč občana, ki ga je opazil, prepoznal in o tem obvestil policijo. Policisti se zahvaljujejo za pomoč vsem, ki so se odzvali na njihov poziv. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
 • ak 11:51 12.december 2019.

  čakaj, tu nekaj ne štima... Res je sicer, da je vlomil, kar bi, če bi kaj nato ukradel, posledično štelo za veliko tatvino... Ampak v članku izrecno piše, da zgleda, da ničesar ni ukradel, kar pomeni, da tehnično gledano ne ...prikaži več more iti za veliko tatvino... razen, če mu dokažejo, da je ziher vlomil zato, da bi nekaj vzel... al pa novinarji oziroma policaji vejo kaj, kar mi ne.

 • Avatar Pinkopalinko
  Pinkopalinko 20:23 11.december 2019.

  Pa to je Miran Potrč,sem 100%.

 • robip44 18:36 11.december 2019.

  a ni tole oni, ki se vozi okoli z Šiškom......