Slovenija
54 ogledov

Policisti so našli sled za pobeglim voznikom tovornjaka s cisterno

Stanko Brajer policija.si
Policisti so po treh dneh iskanja vendarle našli sledi, ki bi jih lahko pripeljale do šoferja tovornjaka s cisterno, ki je v ponedeljek zakrivil nesrečo, v kateri so umrli štirje ljudje. Njegove osebne predmete so našli v gozdu blizu Rakeka.

Vodja iskalne akcije policist Rok Mlakar pravi, da so danes še enkrat pregledali območje, ki so ga prečesali že včeraj, le da so danes skupaj z jamarji, gasilci in domačini iskali bolj podrobno.

Nekaj sto metrov od kraja prometne nesreče so našli pas in obuvala, vodniki psov pa so sled nato potegnili do Loke, od tam pa proti Rakeku, kjer se je sled spet izgubila.

Na območju iskalno akcijo nadaljujejo. 50-letnega Stanka Brajerja iz Trebelnega išče več kot sto ljudi. 

Zaradi zelo zahtevnega terena so danes iskalno akcijo prekinili, z iskanjem bodo nadaljevali jutri zjutraj.

Pogrešani je sicer bolj okroglega obraza, visok 180 centimetrov, ima krajše temnejše lase in nosi očala, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Po zadnjih informacijah je bil oblečen v sivo majico, svetlomodre hlače, obute pa je imel natikače.

PREBERITE ŠE: Pobegi s prizorišč nesreč: Letos že 1.307 primerov

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • milek 09:30 19.julij 2015.

    Michel Franco HD je pokadil pol kile trave. Včeraj sem ga videl za volanom tovornjaka.

  • janezek 23:52 15.julij 2015.

    S strani večih sem slišal da gre za zelo vredu človeka, ki do sedaj ni imel nobenih težav in je bil zelo vzoren. Poleg tega naj bi neuradno v začetku pomagal ponesrečenim. Zato resnično upam, da ga najdejo. Vsakemu bi ...prikaži več se lahko zgodilo kaj takega. kaj se ti pa dogaja ko si udeležen v nesreči v kateri so 4 mrtvi (od tega en otrok) pa upam, da ne bo nihče od nas izvedel. Upam da ga najdejo. Že zaradi njegove družine. Pa sožalje Romunom. Družini voznika cisterne pa veliko moči in upam, da se ponovno srečajo.

  • KOJAK 21:36 15.julij 2015.

    Je komentator vzel dnevno dozo tablet?