Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Policistom poškodoval pnevmatiko

Policijski avto Anže Petkovšek
Poškodovanje policijskega vozila.

Gorenjski  prometni policisti so danes ponoči  v  Lescah obravnavali moškega, ki je osumljen, da je s še eno osebo na  policijskem  vozilu  poškodoval pnevmatiko, v postopku pa je kršil tudi javni  red  in  grozil  s  povračilnimi  ukrepi,  ker je bil obravnavan.

Do predrtja  pnevmatike je prišlo v trenutku, ko policista zaradi druge stvari nista  bila  pri  vozilu.  Dejanje  moškega  ima  znake  kaznivega  dejanja poškodovanje tuje stvari in grožnje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Tine123 06:44 16.marec 2017.

    Točno tako. Podobna situacija z grožnjami. Te nabunkajo in grozijo, pa jih le prijazno pokličejo po telefonu in povprašajo po razlogu. Ko pa nekdo malo "sikne" na policista, je pa to resna grožnja in ta isti nemudoma dobi kazensko ovadbo ...prikaži več (pa še rumenila pišejo o tem..).

  • Avatar Leon
    Leon 15:08 15.marec 2017.

    Do predrtja pnevmatike je prišlo v trenutku, ko policista zaradi druge stvari nista bila pri vozilu. Ali je bilo to morda pred gostinskim lokalom ? Sicer pa me moti ,da policija v uniformah obiskuje gostinske lokale in poseda v njih ...prikaži več v njih kot gostje ! Tega v državah z urejeno zakonodajo ni !

  • JT_Thomas 13:38 15.marec 2017.

    Dobri so. Ko nekdo njim spusti gumo, ga takoj najdejo. Ko pa državljan prijavi to, čeprav gre za znano osebo, ki je zalotena, pa mu rečejo, da "to ni njihov problem" in da naj se "obrne na zavarovalnega agenta". Ta ...prikaži več isti državljan jih plačuje.