Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Pomagajte kaznovati potencialnega rablja

Žurnal24 main
Policija prosi za pomoč vse priče, ki so v petek popoldan na viaduktu Lešnica na avtocesti Podtabor - Karavanke opazili srebrni audi A4 karavan. Ta je z divjaško vožnjo ogrožal ostala vozila.

Po podatkih policijske uprave Kranj je smrtno nevarno ravnanje srebrnega audija na viaduktu Lešnica na avtocesti Podtabor - Karavanke opazil policijski helikopter. Policija poroča, da je voznik karavana z registrsko številko KR 81-10J pri svoji vožnji storil več hujših prekrškov in ogrožal ostale udeležence v prometu.

 

Poziv policije

Policija vse priče prosi, da ji posredujejo podatke, kako in kje so bile zaradi vožnje osumljenca ogrožene.

Na relaciji avtoceste Podtabor - Karavanke in regionalne ceste Hrušica - Jesenice, je voznik storil več hujših prekrškov cestno prometnih predpisov in s svojo vožnjo ogrožal ostale udeležence v cestnem prometu. Prehiteval je vozila po odstavnem pasu avtoceste in po desnem pasu avtoceste, na regionalni cesti pa vozil po nasprotni strani vozišča in prehiteval v predoru in v času, ko smerno vozišče iz nasprotne smeri ni bilo prosto. S tem je storil kaznivo dejanje predrzne vožnje v cestnem prometu, so sporočili s Policijske uprave Kranj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.