Slovenija > Črna kronika
2990 ogledov

Ponoči v Ljubljani: vozilo v betonsko ograjo

Policija sirena lučke splošna
V soboto zvečer sta v bližini Čateža ob Savi trčila avto in avtobus, poškodovala se je ena oseba ...

V soboto zvečer sta po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje ob 19.53 na avtocestnem odseku Čatež ob Savi–Drnovo, v bližini naselja Čatež od Savi, trčila osebno vozilo in avtobus. Poškodovana je bila ena oseba. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na osebnem vozilu in nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Brežice, ki so osebo oskrbeli in prepeljali v UC SB Brežice.

Ob 21.16 je na Vojskem v občini Kozje osebno vozilo iz neznanega vzroka zapeljalo s cestišča in obstalo na brežini. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Podsreda so zavarovali kraj dogodka, ga razsvetlili, odklopili akumulator na vozilu, nudili medicinsko pomoč poškodovanima osebama do prihoda reševalcev NMP Krško in Šmarje pri Jelšah ter nato so s tehničnim posegom izvlekli osebno vozilo na rob cestišča. Poškodovani osebi sta bili odpeljani v nadaljnje zdravljenje v SB Novo Mesto.

Ponoči v Ljubljani

V nedeljo zjutraj ob 3.42 pa je v Ulici Štefke Zbašnikove v Ljubljani osebno vozilo trčilo v betonsko ograjo, iz vozila pa se je pričelo kaditi. Gasilci GB Ljubljana so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine. V nesreči se ni nihče poškodoval, tudi do požara na vozilu ni prišlo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.