Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Porezal ženo, dojenčka vrgel z balkona

David L. Instagram
Nemčija je v šoku. 32-letni David L. je še pred dvema mesecema poziral s svojo novorojenko v naročju. Tetoviral si je celo njeno ime. Pred nekaj dnevi jo je vrgel z balkona in jo ubil.

Do družinske tragedije je prišlo v noči na soboto. David L. in njegova partnerka, 20-letna Jesmira S. sta se v stanovanju v nemškem Frankenthalu hudo sporekla. Njuna otroka iz prejšnjih vez, stara 4 in 6 let, sta bila budna in videla, kako je David z nožem hudo ranil mamo svoje novorojene deklice. Okrvavljena je stekla po pomoč.

Medtem je njen partner vstopil v otroško sobo, iz posteljice dvignil novorojenko Senno in jo vrgel z balkona v drugem nadstropju. Dojenčica je na mestu umrla.

Po svojem zločinu se je zaklenil v stanovanje, v katerega so policisti vstopili nasilno. Našli so ga v dnevni sobi; v rokah je držal otroka in nož. Kot pišejo nemški portali, je z nožem ranil tudi svojo 6-letno hčerko. Tako Jesmira kot hčerka sta izven življenje nevarnosti, 4-letni deček je dobil pomoč psihologov.

Razlog družinske drame naj bi bilo Davidovo ljubosumje.

Komentarjev 15
  • Samo Rezar 11:29 18.maj 2016.

    Jao,jao.Kaksni napadalni odgovori. Pomisli malo, da si s svojim napadalnim nacinom odgovora postala slovenec-slovencu-PEZDETLO NASTROJENO!

  • reider 20:03 17.maj 2016.

    PA ja nisi tega komaj sedaj ugotovil...NA bruhanje mi gre tem bolj, čim dlje ko živim.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:59 17.maj 2016.

    To je tako ko si človek želi podrediti vsako ped življenja svojega partnerja. Nikoli nisi lastnik svojega partnerja če res ljubiš svojega partnerja, če si pa z njim obseden greš pa v ekstreme. Treba je imet zdravo mero ljubezni ne ...prikaži več pa dopustit da ti uide iz rok v obsesijo.\s\sMene je tud že marsikdo globoko prizadel pa zato nisem in nikoli ne bi šel česa takega počet. Treba je sprejet bolečino če te kdo prizadane. Nič ne opravičuje dejanj ki jih je David naredil, popolnoma nič, pod nobenimi pogoji. To dejanje je pošastno in sam upam lahko da bodo preživeli otroci uspeli nekoč zaživet kljub tej tragediji. Čeprav težko...