Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Posiljeval v Nemčiji, posiljeval doma

Z. B. je bil že v Nemčiji kaznovan zaradi pedofilije. Žurnal24 main
Začelo se je sojenje pošasti iz Darde na Hrvaškem, ki je od leta 2006 pa do januarja letos spolno nadlegoval dečke, stare 13, 14 in 15 let.

Spolnega prestopnika Z. B. (41) so odkrili, ko je oče enega izmed dečkov na sinovem mobitelu videl posnetke spolnih organov in masturbacije. Januarja so mu odvzeli prostost, v petek pa naj bi bila znana sodba, poroča 24sata.

Moški je dečke, stare 13, 14 in 16 let, silil v spolne odnose. Štirinajstletniku je zagrozil, da ga bo ubil, mu porušil hišo in posilil mater, če se ne sleče do golega. Prestrašeni deček je seveda ubogal. Moški se ga je dotikal po spolovilu in zadnjici, nato pa dečka prisilil v analni seks. Med tem je dečka tudi slikal z mobilnim telefonom. Zlorabljanje se je začelo leta 2006 in je trajalo vse do letošnjega januarja.
 
Mesec pred tem je moški 13-letnemu dečku poslal več sms-sporočil, v katerih je od njega zahteval fotografije dečkovih intimnih delov v zameno za denar. Ker deček tega ni želel storiti, mu je zagrozil, da ga bo obiskala skupina ljudi, ki ga bo posilila. Sam je dečku poslal fotografije, na katerih je bil moški spolni organ, ter dve mms-sporočili z videoposnetkoma masturbacije. Na podoben način se je poskušal približati tudi nekemu 16-letniku.

Moškega so odkrili, ko je sporočila videl oče enega izmed dečkov. Na podlagi slovničnih napak v sporočilih je oče sklepal, da bi storilec lahko bil moški iz njihove okolice, ki je dlje časa živel v Nemčiji. Oče je skoval načrt in se pod pretvezo z moškim dogovoril za sestanek. Deček je dvakrat poklical telefonsko številko, s katere je prejemal sporočila, očetu pa so se tako potrdili sumi. Videl je namreč, kdo se je na klic odzval, in vse skupaj takoj prijavil policiji.

Izkazalo se je, da gre za 41-letnega Z. B., ki je bil že v Nemčiji obsojen na štiri leta zapora zaradi pedofilije. Po dveh letih odslužene zaporne kazni so ga deportirali na Hrvaško, kjer je svoje početje nadaljeval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.