Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Poškodbe so bile prehude

traktor Wikimedia
Za posledicami nesreče s traktorjem je v ptujski bolnišnici umrl 60-letni voznik traktorja.

Nesreča se je zgodila v petek okoli 12.50. 60-letni voznik traktorja je po makadamski javni poti med Narapljami in Jelovicami vozil neregistriran traktor brez varnostne kabine oziroma varnostnega loka. 

Po približno sto metrih vožnje v smeri Jelovic, kjer cesta ves čas poteka v klancu navzgor, se je v blagem desnem ovinku srečal s 45-letnim voznikom osebnega avtomobila, ki je vozil po klancu navzdol. Oba sta se zaradi srečanja ustavila, takoj zatem pa je voznik traktorja samovoljno zapeljal vzvratno na levo stran poti, da bi se umaknil. Tam je bila travnata površina, prek katere pa je zapeljal v klanec, kjer se je traktor prevrnil.

Na kraj nesreče so bili napoteni policisti in reševalci; opravili so razgovor z voznikom traktorja, ki ni bil vidno poškodovan. Nato so ga z reševalnim vozilom odpeljali v ptujsko splošno bolnišnico, kjer je bil zaradi poškodb hospitaliziran, včeraj zvečer pa je bila policija obveščena, da je umrl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.