Slovenija > Črna kronika
126 ogledov

Posnetek reševanja iz Koseškega bajerja

Koseški bajer Žurnal24 main
Na Koseškem bajerju v Ljubljani, se je včeraj popoldne, po tem, ko so se temperature dvignile kreplo čez ničlo, pod tremi sprehajalci vdrl led. V vodo je padel 53-letni moški, ki je hodil spredaj ter 28-letna ženska z dveletnim otrokom. Žensko in otroka so rešili očividci, moškega pa po dobrih 20 minutah gasilci. Objavljamo posnetek reševanja.

Preberite tudi: 

Drsanje na naravnih drsališčih. Kdo odgovarja za varnost?

Iz Koseškega bajerja reševali tri osebe

Komentarjev 6
  • Žurnalček 12:07 26.januar 2016.

    Tole reševanje je pa čisti hec ! Na tankem ledu se rešuje z napihljivim čolnom , lahko je tudi takšen otroški za na plažo , če ni drugega pri roki. Tela dva gasilca pa kar hodita in to skupaj eden ...prikaži več za drugim stoje ! S tem sta precej podaljšala čas reševanja , kot bi bilo potrebno , zato tale akcija ne more dobiti niti ocene zadostno ! Življenja so rešena , vendar kaj bo z njimi zaradi 20 min. v ledeni vodi, je pa drugo vprašanje .

  • kapibara 10:40 26.januar 2016.

    Bravo za odličen črni humor..

  • marabunta 10:39 26.januar 2016.

    ljudje so res neodgovorni...kako lahko šetaš po barju in ogrožaš sebe in ostale, ko pa je jasno, da je led pretanek in je temperatura previsoka za trdnost podlage....tokrat so imeli več sreče kot pameti, lahko bi se končalo precej bolj ...prikaži več tragično....butalci