Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Pošto v Semedeli spet oropali

Policija lovi roparje, promet v okolici Kopra pa stoji.
1/5
bralka
V Semedeli pri Kopru se je zgodil nov rop pošte. Neznani storilec je na begu. To je že tretji rop oziroma drzna tatvina te pošte v zadnjih mesecih.

V okolici pošte v Semedeli policisti trenutno postavljajo blokade, storilca ali storilce še iščejo, več informacij pa trenutno ni znanih. Kot nam je dejala tiskovna predstavnica PU Koper Anita Leskovec, so bili o ropu obveščeni, s podrobnostmi pa ni seznanjena. Območje pri Kopru preletava helikopter, na cestah pa vse stoji, saj policija pregleduje vse voznike na omenjenem območju.

Spomnimo. Ista pošta je bila tarča nepridipravov že julija in junija. Julija sta rop izvedla neznanca, ki naj bi bila oborožena s pištolo, odnesla pa sta tudi nekaj denarja.

Pošta v Semedeli pa je bila tarča kriminalcev že junija, a tedaj je šlo, kot pravijo na policijski upravi, za drzno tatvino, ni pa bilo groženj z orožjem, tako kot julija, ko sta roparja grozila uslužbenki. Več lahko preberete tukaj.

Komentarjev 4
  • graff 21:36 02.september 2011.

    d / danes, 17:59Da nisi slučajno iz ,,carine,,ovaj?????

  • Blaž Poklar 20:04 02.september 2011.

    Sej ne da je Semedela v Kopru in NE pri Kopru!

  • 1111 19:22 02.september 2011.

    in še zmerom ni kamer in varnostnih sistemov nameščenih...tega idiota od hauca je za obesit...oziroma ga dat za pult v semedelsko pošto...a mora še kdo z življenjem plačat nesposobnost zamaščenega idiota?