Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Povzročil nesrečo, iskali so ga policisti

Izolski policisti so bili ob 4.12 obveščeni, da se je pri Rexu (pri Izoli) zgodila prometna nesreča. Prijavitelj naj bi s kombijem trčil v osebni avto, ki je stal na smernem vozišču Izola–Koper, v vozilu pa ni bilo nikogar.

Policisti so na kraju takoj začeli iskati voznika, pomagali so tudi gasilci z osvetljavo terena. Pregledali so okolico, vendar voznika ni bilo tam. Ugotovili so, da je lastnica vozila iz Pirana le to posodila 20-letnemu Ljubljančanu. Ob 5.42 so ga izsledili pri avtokampu in se z njim vrnili na kraj nesreče. Odredili so mu alkotest, ki je pokazal 0,50 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, nato pa še strokovni pregled.

Izdan mu bo posebni plačilni nalog, ker ni zavaroval vozila, vozil pa je brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Ob 6.25 je bila cesta znova odprta, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.