Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Povzročitelja nesreče iskali s helikopterjem

Nesreča Gorenjska PU Kranj
19-letnik je povzročil nesrečo in pobegnil neznano kam. Policisti so ga našli po petih urah iskanja. Še takrat je bil močno pod vplivom alkohola.

Gorenjski policisti so imeli ponoči obilico opravkov z 19-letnim voznikom, ki je nekaj minut pred enajsto zvečer zaradi domnevno prehitre vožnje v Miljah pri Kranju zapeljal s ceste in silovito trčil v starejšo hišo tik ob cesti

"Po nesreči je voznik stekel  s  kraja,  policiste pa je na cesti počakal samo zelo poškodovan in povsem nevozen avtomobil," pojasnjuje Bojan Kos s kranjske policijske uprave.

Dodaja, da je obstajala velika verjetnost, da se je voznik hudo poškodoval, zato so ga policisti takoj začeli iskati na širšem območju, pomagal jim je tudi policijski helikopter, ki je ponoči preletaval območje okoli kraja nesreče.

Iskanje  so  policisti  prekinili  šele  okoli  tretje ure ponoči, ko se je voznik javil staršem in vrnil domov. V nesreči se je lažje poškodoval, po več urah pa je bil še vedno pod vplivom  alkohola  (0,35  mg/l). 

Del ceste je zaradi nevarnosti podrtja objekta danes še vedno zaprt.

Nesreča Gorenjska | Avtor: PU Kranj PU Kranj

Nesreča Gorenjska | Avtor: PU Kranj PU Kranj

Komentarjev 2
  • PasjiDrekiVsepovsod 06:20 04.september 2015.

    Kako?Jaz sem ga še pa predvčerajšnjim videl za volanom drugega zelo počasnega avta.Okoli vratu je imel slinček, rdeča lička, na avtu je bil pa znak L.

  • Žurnalček 19:35 02.september 2015.

    Škoda k se ni ubil , pjanci imajo pa res srečo !