Slovenija > Črna kronika
6919 ogledov

Požar v Mercatorjevem centru, en gasilec poškodovan

Požar v Mercatorjevem centru v Šiški Bralka.
Kupce so prestrašili glasni alarmi.

V Mercatorjevem nakupovalnem centru v Šiški v Ljubljani je zagorelo; ognjeni zublji so zajeli v garažnni hiši parkirano vozilo opel astra.

Kupce so prestrašile glasne alarmne naprave, gasilci so evakuirali garažno hišo in goreče vozilo pogasili.

Na Gasilski brigadi v Ljubljani pravijo, da so gasilci še vedno na prizorišču, kjer prezračujejo garažne prostore. Natančen vzrok požara na vozilu še ni znan.

"Po prvih zbranih podatkih je ugotovljeno, da naj bi zagorelo osebno vozilo v garaži v II. etaži. Zaradi požara so bili zadimljeni prostori garaž in delno tudi sam nakupovalni center.  Po do sedaj razpoložljivih podatkih naj bi se pri gašenju poškodoval en gasilec," so pri tem sporočili iz PU Ljubljana.

Ko bodo vzpostavljeni ustrezni pogoji, bodo kriminalisti PU Ljubljana pričeli z samim ogledom kraja in s ugotavljanjem vzroka požara. Ko bo zbranih več informacij, jih bodo posredovali.

Požar v Mercatorjevem centru v Šiški | Avtor: Bralka. Bralka.

Kupci v center po požaru niso mogli, jutri na naj bi po naših podatkih veljal običajni odpiralni čas.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Harrison 07:41 13.februar 2018.

    Če hvališ Opla pomeni, da se ti ne sanja o avtomobilih. Zato res, bodi tiho.

  • Lovebites 07:06 13.februar 2018.

    Ne pisi bedarij.Ce pa vozis rekorda,kadeta ali ascono,je tvoj problem.Avtoindustrija napreduje,je leto 2018.Dobro jutro.Ne pisi bedarij,ce pises na slepo in bv.Med drugim imamo novega opla.Vrhunska oprema,glede na moc motorja je poraba zanemarljiva,udobnost voznje uau.Vozim tudi druge avtomobile visjega ranga(Audi,F.Ranger,2 let ...prikaži več star BMW7,Merdedes,BMW X6,nov Nissan X-Trail,pri katerem poka celotna armatura zaradi temperaturnih razlik in nekvalitetnih materialov.Seznam se nadaljuje.Opel je zakon.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 21:35 12.februar 2018.

    Kaj pa druzga OPEL,najslabš avto vse cajtov! Malo pleha,malo žice,evo OPELICE!!!