Slovenija > Črna kronika
53 ogledov

Požigalec povzročil za 45 tisočakov škode

gasilec Profimedias
V pritličnem stanovanju hiše na Kovinarski cesti v Kamniku je včeraj izbruhnil požar. Policisti preiskujejo požig. Domnevni storilec se je policistom javil sam.

V požaru, do katerega je v Kamniku prišlo sinoči, je pogorela notranjost in del ostrešja, poškodovan ni bil nihče. Policisti so po opravljenem ogledu kraja požara ugotovili, da ima dogodek znake kaznivega dejanja. Domnevni osumljenec se je sam zglasil na policijski postaji, so sporočili s PU Ljubljana.

Policiste Policijske uprave (PU) Ljubljana so o požaru v pritličnem stanovanju obvestili ob 15.45. Posredovali so gasilci, ki so požar pogasili. Po nestrokovni oceni je nastalo za približno 45.000 evrov škode.

Na podlagi zbranih obvestil in po opravljenem ogledu kraja požara so policisti ugotovili, da ima dogodek znake kaznivega dejanja. Domnevni osumljenec, ki ni bil poškodovan, se je kasneje sam zglasil na policijski postaji, od koder pa so ga kljub temu z reševalnim vozilom odpeljali v zdravstveno ustanovo. Glede okoliščin kaznivega dejanja policisti še zbirajo obvestila, po vseh zbranih obvestilih pa bodo policisti zoper osumljenega na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo, so še zapisali na policiji.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.