Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Pralni stroj mu je odtrgal roko

pralni stroj Žurnal24 main
Triletni Lewis je med delovanjem pralnega stroja odprl vrata in segel vanj. Začelo ga je vrteti, dokler mu ni odtrgalo leve roke. Materi ni jasno, kako je sin med delovanjem pralnega stroja sploh lahko odprl njegova vrata.

Lewisova mati je bila v času nesrečnega dogodka v dnevni sobi. Kar naenkrat je zaslišala kričanje, zato je odšla preverit, kaj se dogaja. Ostala je brez besed – triletnika je našla v mlaki krvi, brez leve roke. Takoj je poklicala reševalce, ki so fantka skupaj z roko, ki je ostala v notranjosti pralnega stroja, odpeljali v bolnišnico. Kljub hitremu posredovanju roke niso mogli rešiti.

Vrtel se je, potem mu je odtrgalo roko

"Ko sem ga vprašala, kaj je delal, mi je odgovoril, da je le odprl vrata, nato pa ga je začelo vrteti, dokler mu ni odtrgalo roke," je za Daily Mail povedala mati, ki ji še vedno ni jasno, kako je triletnik med delovanjem pralnega stroja sploh lahko odprl njegova vrata. To zanima tudi inšpekcijo, ki bo primer dobro preiskala.

Lewis, ki je malce pred nesrečo dopolnil tri leta, dobro okreva. Preden bo dobil protezo, bo moral prestati še kar nekaj operacij, še piše Daily Mail.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.