Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Pred očmi otrok ustrelil bivšo ženo in njenega partnerja

Dvojni umor na Hrvaškem Nikola Cutuk/PIXSELL
Zaustavil je avto, v katerem se je peljalo pet ljudi, vanj naperil avtomatsko puško in večkrat ustrelil.

V Hrvaški Kostajnici se je zgodila prava tragedija. Včeraj okoli 21. ure je 40-letni moški, ki je sicer uradnik direktorata policije, ustavil osebni avto, v katerim sta se peljala njegova nekdanja soproga in njen 45-letni partner. Poleg njiju so bili v avtu še trije otroci, poročajo hrvaški mediji.

Iz prtljažnika svojega avtomobila je nato vzel avtomatsko puško in večkrat ustrelil proti avtomobilu, v katerem so bili poleg voznika še 39-letnica, njeni osem in devetletni hčerki ter voznikov 17-letni sin. Voznika in sovoznico je umoril, otroci pa niso bili poškodovani, je sporočila policija.

Jutarnji list je sicer na svoji spletni strani poročal, da je bila v streljanju ranjena tudi devetletna deklica.

Po neuradnih podatkih naj bi policija v preteklosti večkrat posredovala zaradi družinskega nasilja, ko sta se 40-letnik in njegova bivša soproga sprla. Policist naj bi tudi po ločitvi večkrat grozil, da jo bo umoril, ker se menda ni mogel sprijazniti s tem, da sta se razšla.

Policisti so osumljenca za kruta umora že prijeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.