Slovenija > Črna kronika
3 ogledov

Pred otroki ustrelil ženo in sebe

Kmalu po tem, ko je žena napovedala ločitev, jo je ustrelil. Žurnal24 main
Mož je ustrelil ženo, ki se je pogovarjala s prijateljico prek interneta. Nato je sodil še sebi. Družina je sicer naslovnice časopisov polnila že lani zaradi incidenta na nogometni tekmi.
S pištolo šla na hčerkino tekmo
Včeraj so policisti našli trupli "pensilvanske nogometne mame" in njenega moža. Vzdevek pensilvanska nogometna mama se je 31-letne Meleanie Hain sicer prijelo lani, ko je na tekmo svoje petletne hčerke nesla nabito pištolo. Tekma je bila 11. septembra. Devet dni po tekmi so ji dovoljenje za nošenje pištole odvzeli.

Pred zaslonom zagledala morilca
Pištola jo je očitno zaznamovala za vse življenje in jo na koncu tudi pokončala. Prijateljica, s katero se je pogovarjala, je ravno v trenutku začetka streljanja gledala stran od zaslona. Ko je zaslišala strele in kričanje, se je obrnila k računalniku. Meleanie ni bilo več na stolu, zato pa se je pred zaslon postavil njen 33-letni mož Scott Hain in nadaljeval s streljanjem.

Nato je odšel v spalnico in tam sodil tudi sebi. Policisti so med preiskavo poleg moževe pištole našli še njeno, ki je nabito polna ležala v nahrbtniku ob vhodnih vratih.

Otroci so bili doma
Ob vsem tem je grozljivo tudi dejstvo, da je Scott obračunal z ženo in s sabo skorajda pred očmi svojih treh otrok. Ti so bili takrat doma in ko so zaslišali strele, so zbežali k sosedom. Pojavljajo se tudi ugibanja, da je bila za Scottovo dejanje kriva napoved žene, da se bo od njega ločila. Ločitveni postopek se je začel pred štirimi meseci, par pa je v tem času še vedno živel skupaj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.