Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Pred Prešernom je zavrela kri

(Foto: Jan Potočnik)
1/9
Žurnal24 main
V središču Ljubljane je pred današnjo finalno pokalno tekmo v Stožicah prišlo do pretepa med navijači. Policisti so morali pridržati več ljudi.

Kot je za Žurnal24 povedal Sebastjan Juhant iz PU Ljubljana, je prišlo do množične kršitve javnega reda in miru. Kljub pozivom so kršitelji nadaljevali s početjem, zato je policija pridržala več kot 10 ljudi, je dodal Juhant. Več o dogajanju bo znanega jutri.

Naši bralci so sicer poročali, da je na Prešernovem trgu zavrela kri "navijačem" Viol, pri čemer naj bi bila uporabljena tudi pirotehnika. Ob tem so vzklikali gesla proti Ljubljani, prisotne policiste pa naj bi celo polivali, napravili naj bi tudi škodo na bližnjem lokalu.

Na kraju dogodka je bilo več policijskih vozil, policisti na motorjih, nad prizoriščem pa je krožil tudi helikopter. "Navijači" so se znašli v policijskih vozilih, današnjega poraza ali zmage svojega kluba pa prav gotovo ne bodo videli v živo.

Danes sicer v Stožicah poteka finalna tekma pokala med nogometaši Maribora in Domžal. Tekmo lahko v živo spremljate tudi tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.