Slovenija > Črna kronika
1452 ogledov

Preprodajal kar na kolesarski stezi

kolesarska steza Saša Despot
Policisti so prijeli osumljenca, ki je dlje časa odvisnike oskrboval s heroinom.

Novogoriški kriminalisti so 18. aprila v popoldanskih urah na kolesarski stezi med Novo Gorico in Šempetrom pri Gorici pri prodaji prepovedanih drog zalotili 33-letnega moškega neposredno pri preprodaji droge. Državljanu Bolgarije, ki začasno biva na območju Upravne enote Nova Gorica, so zasegli manjšo količino heroina. 

Na podlagi zbranih obvestil in pridobljenih materialnih dokazov v okviru preiskave so ugotovili, da je osumljenec v zadnjih šestih mesecih na območju kolesarske steze med Novo Gorico in Šempetrom pri Gorici odvisnikom prodajal heroin. Med njegovimi kupci so bili tako slovenski kot italijanski državljani.

Na podlagi sodne odredbe je bila naslednji dan pri osumljenem opravljena hišna preiskava, med katero so policisti našli in zasegli druge predmete, ki jih je osumljeni uporabljal pri izvrševanju kaznivih dejanj. 

Osumljenca so 20. aprila s kazensko ovadbo izročili v nadaljnji postopek dežurni preiskovalni sodnici Okrožnega sodišča v Novi Gorici, ki je zoper njega odredila pripor. Grozi mu zaporna kazen med enim in desetimi leti.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 16:10 27.april 2019.

    Buržoazija si naroči dostavo na dom ! Beli noski ,kot so nekoč pisali o znanih Slovencih in takoj potihnili !

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 08:11 27.april 2019.

    kje pa mislite da se preprodaja,a bi moral štant postavt