Slovenija > Črna kronika
14451 ogledov

Pretep policistke

Reševalni pas/Twitter
Posnetek brutalnega napada na policistko so na spletu objavili napadalci sami.

V Parizu je bila na silvestrsko noč pretepena policistka; moški, ki so jo napadli, so fizično obračunali tudi z njenim moškim policijskim kolegom, nato pa posnetek dogodka objavili na spletu, poroča britanski Mirror.

Policistka, ki je mediji niso imenovali, je na posletku obkrožena z moškimi napadalci, ki jo pretepajo in brcajo, ostali pa jih pri tem z vzkliki podpirajo in vzpodbujajo.

Moški policist je nato uporabil solzivec in, kot poroča Mirror, je v nekem trenutku izvlekel tudi pištolo, ki pa je ni uporabil.

Do incidenta je prišlo v noči z nedelje na ponedeljek, potem ko so v naselju, kjer živijo emigranti, poklicali policijo. Po prihodu patrulje so napadalci najprej prevrnili in uničili policijski avto, nato pa napadli še dva policista. Rešili so ju drugi policisti, ki so ju odpeljali v bolnišnico. Njuno stanje ni kritično, utrpela sta pretres možganov ter udarnine in odgrnine.

Objava posnetkov je širom Francije izzvala val ogorčenja, oglasil se je tudi predsednik Emmanuel Macron, ki je državljanom zatrdil, da bodo napadalci privedeni pred roko pravice.

Na novoletno noč je bilo sicer širom Francije zažganih več kot tisoč avtomobilov, kar očitno postaja žalostna tradicija v tej državi.

Policija Maribor Slovenija Pijan voznik napadel policista: Padali udarci v trebuh in brce v nogo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Žurnalček 13:00 03.januar 2018.

    Za N.L. so se na Kongresnem napili migranti iz Kotnikove in zaradi pijaće znoreli , ter zajebaval varnostnike in reševalce , vse na račun SLO davkoplaćevalcev !

  • Žurnalček 12:58 03.januar 2018.

    Prav ji je in tudi koleguda so jih prebiksal , kaj pa nista streljala !

  • Gandolf 12:27 03.januar 2018.

    Oh kaj bi dal, da bi bla namesto policistke Angelca aus Đermani!