Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Prevarantski Kitajci v Hitu

V Hitovi igralnici Park so trije Kitajci uporabljali ponarejene igralniške žeton Žurnal24 main
V noči s sobote na nedeljo so trije kitajski državljani, z začasnim prebivališčem v Italiji, v novogoriški igralnici Park unovčili 43 ponarejenih igralniških žetonov po 500 evrov.

Prevarante so odkrili varnostniki in o tem obvestili policiste. Trojici naj bi pomagal vsaj en sostorilec. Policisti so odkrili, da so 41- in 46-letna moška ter 36-letna ženska unovčili 43 ponarejenih igralniških žetonov v apoenih po 500 evrov, pri enem izmed Kitajcev pa so zasegli še 17 žetonov. Trojica je na nezakonit način tako pridobila približno 21.500 evrov, so zapisali v sporočilu za javnost na Policijski upravi Nova Gorica.

Policisti so osumljencem odvzeli prostost in jih pridržali. O tem so obvestili tudi novogoriškega preiskovalnega sodnika in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Za moška je preiskovalni sodnik odredil pripor, medtem ko so žensko v ponedeljek popoldne izpustili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.