Slovenija > Črna kronika
125 ogledov

Pri Dornavi v trčenju z vlakom umrl voznik

Vlak, nesreča, trčenje
1/11
Žurnal24 main
Na železniškem prehodu pri Dornavi vlak trčil v avto.

Na nezavarovanem železniškem prehodu pri Dornavi je vlak trčil v osebno vozilo. "Moški, čigar identiteta še ni znana, je vozil iz smeri Dornave proti Borovcem. Ko je pripeljal do nezavarovanega železniškega prehoda železniške proge Ptuj–Ormož, vozila ni ustavil pred prometnim znakom Ustavi, temveč je nadaljeval vožnjo.Takrat je z njegove desne strani pripeljal tovorni vlak in trčil v osebno vozilo. Voznik je zaradi posledic prometne nesreče umrl na kraju dogodka," je povedal Bartolo Lampret, tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor.

Ogled kraja prometne nesreče še poteka.

Komentarjev 8
  • Andrej Slana 23:56 24.junij 2011.

    Glej se strinjam samo nikoli se ne mroe vzdržat pri nobeni temi svojih komentarjev. Naj pusti človeka v miru, če ga sploh poznal ni.Glede časa pa imaš popolnma prav.

  • Medo Lepej 21:03 24.junij 2011.

    Tukaj ne gre za pregovarjanje, kdo je pametnejši....sskolirkor berem tale prepir, sta oba nekje na istem nivoju, vendar z različnimi stališči.Ko pa pride do takšne nesreče, kjer so posledica hude telesne poškodbe ali smrt, takrat ima vsak čas ...prikaži več počakat. Na cesti ni prostora za nobeno nestrpnost ali tekmovanje v moči

  • Andrej Slana 17:21 24.junij 2011.

    Pa pametnješi odneha z takšnim pametnjakovičem kot si ti se človek tako ali tako ne more pogovarjat