Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Pri Kranju pogorela picerija

Požar gostinskega lokala
1/2
PU Kranj
Stik v električni napravi povzročil požar v gostinskem lokalu. Ogenj je uničil picerijo in stanovanje v hiši.

Včeraj okoli druge ure popoldan je zagorelo v gostinjskem lokalu na Kokrci pri Kranju. Gasilci so požar, v katerem je pogorela tako picerija kot stanovanje v isti hiši, pogasili do tretje ure.

Kranjski kriminalisti so včeraj opravili ogled kraja požara in ugotovili, da je zagorelo zaradi električnega stika.  "Z ogledom so kriminalisti in delavci iz Nacionalnega  forenzičnega laboratorija  na Generalni policijski upravi ugotovili, da je zaradi stika v električni napravi za shranjevanje živil  najprej zagorelo v shrambi gostinskega lokala, ogenj pa se je potem razširil še v ostale prostore lokala in v ostrešje  stanovanjskega  objekta,  ki  je  priključen lokalu," so sporočili s kranjske policijske uprave.

V požaru je nastalo za  okoli 200.000 evrov materialne škode. Kriminalisti v dogodku niso ugotovili  elementov kaznivega dejanja.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.