Slovenija > Črna kronika
3759 ogledov

Pri Ljubljani našli truplo Američana

policija trak Nik Rovan
V okolici Ljubljane so našli okostje pogrešanega Američana.

Policijska uprava Ljubljana je preklicala svoje sporočilo o iskanju državljana ZDA Jonathana Reida Luskina, ki je bil pogrešan od julija. Njegovo okostje so namreč minulo nedeljo našli na območju Iškega Vintgarja v okolici Ljubljane, so danes sporočili iz policije.

Ljubljanski policisti so obvestilo o najdenem okostju prejeli v nedeljo dopoldne. Na kraju, kjer so ga našli, pa ni bilo znakov kaznivega dejanja, povzema STA.

Iz obvestila Inštituta za sodno medicino na medicinski fakulteti v Ljubljani, kjer so okostje gensko identificirali, je razvidno, da gre za Reida Luskina.

Policiste so o tem, da svojci pogrešajo 25-letnega Reida Luskina s stalnim prebivališčem v Hongkongu, obvestili 25. julija. Potoval je po Evropi, nazadnje pa so ga videli 22. junija na železniški postaji na Dunaju, kjer naj bi šel na vlak proti Ljubljani. Od takrat se svojcem ni javil.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • joze259 16:39 29.december 2018.

    Slovenija je varna samo za tajkune. Ce starejsa zenicka ne more odplacati ene poloznice ji bo ta varna drzava odklopila elektriko...ko pa slisim ime Pahor pa me kar zvije v zelodcu....

  • Avatar Leon
    Leon 14:58 29.december 2018.

    Kako razložiti staršem slogan .............I FEEL SLOVENIA in Slovenija je ena najbolj varnih držav na svetu ......kot trdi Pahor in vabi tujce v državo . Podobne težave je imela Hrvaška !