Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Pri Trebnjem umrla kolesar in kolesarka

Policija Saša Despot
Zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila umrla 58-letni kolesar in 46-letna kolesarka.

S Policijske uprave Novo mesto (PU Novo mesto) so sporočili, da sta pri Trebnjem v prometni nesreči umrla kolesar in kolesarka: "Po ugotovitvah policistov je 24 letni voznik vozil iz smeri Gabra proti Trebnjem. Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil oblast nad vozilom, zapeljal na nasprotni vozni pas intrčil v dva kolesarja, ki sta pravilno pripeljala iz nasprotne smeri," je sporočila tiskovna predstavnica PU Novo mesto, Alenka Drenik.

58-letni kolesar in 46-letna kolesarka sta zaradi hudih poskodb umrla na kraju nesreče.Na ogledu, ki še vedno poteka, sta prisotna tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tozilec.

Podrobnosti o nesreči bodo znane po zaključeni preiskavi in opravljenih analizah, so sporočili z novomeške policije.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Jošt Vidmar 09:04 13.julij 2015.

    on je zgubu avto, izpit pa mogoce 2 leti zivljenja ker bo v zaporu..mi smo pa izgubili mati, zeno, bodoco tasco ter osebo ki je bila bolj pozitivna kot kdorkoli okrog. naj ti bo lahka zemlja :(

  • Lavdan 11:02 12.julij 2015.

    Deset let zapora in stalna prepoved vožnje za vsa vozila bi bila minimalna kazen za tako neumnost, pa bi se vsak zamislil predno bi pritisnil na plin.

  • macola 23:12 11.julij 2015.

    A bi ti prebral še enkrat, kaj piše zgoraj.... "dva kolesarja, ki sta pravilno pripeljala"....in ni članek o CPP in kolesarjih, ki jih ne upoštevajo.....ostali udeleženci jih pa??? Človeka sta nedolžna umrla, ker je nek bedak od mulca, ki je ...prikaži več pravkar naredil izpit, če sploh...igral frajerja na cesti, z neupoštevanjem CPP!!! Dej mal razmisli preden pišeš neprimerne komentarje!