Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

Prijeli moškega, ki naj bi zabodel tri ljudi

“Želimo si polepšati park in nove klopi bodo pripomogle k tem,” še pravijo na MO Žurnal24 main
Novogoriški policisti so odvzeli prostost 27-letniku, ki je osumljen poskusa treh umorov avgusta v parku v Novi Gorici.

Policisti so včeraj ob 21.25 odvzeli prostost 27-letnemu Italijanu iz sosednje Gorice. Sumijo ga storitve treh poskusov umora v parku pri avtobusni postaji v Novi Gorici. Prepeljali so ga pred dežurno preiskovalno sodnico, ki je sinoči zanj odredila sodno pridržanje, nato pa še pripor. Policija je sporočila, da v zvezi z omenjeno zadevo še vedno potekajo določena preiskovalna dejanja.

Pri preiskavi so slovenski policisti sodelovali z italijanskimi varnostnimi organi. Več podrobnosti pa bodo predstavili prihodnji teden.

Napadel dvakrat, ranil tri

Prvi napad se je zgodil 12. avgusta. Neznanec je takrat napadel žensko in ji povzročil površinske ureznine v predelu vratu in na levi roki. Osem dni kasneje se je zgodil nov napad. Policisti so bili obveščeni, da je storilec z nožem napadel dva moška. Zaradi poškodb, povzročenih z nožem, so oba odpeljali v šempetrsko bolnišnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.