Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Prijeli pobeglega Slovenca

Na Hrvaškem naj bi prijeli pobeglega Matjaža Trampuža. Žurnal24 main
Hrvaška policija bo slovenskim kolegom izročila slovenskega državljana, najverjetneje Matjaža Trampuža, ki ga je prijela v torek v Zagrebu, potem ko je pobegnil iz zapora v Italiji.

Zagrebška policija je še sporočila, da je bil 33-letnik v zaporu zaradi tihotapljenja ljudi in da ga iščejo tudi v Sloveniji. Ubežnika sta na ulici prepoznala dva policista, ki sta zahtevala, naj jima pokaže osebne dokumente. Ko je pokazal potni list, sta ugotovila, da gre za pobeglega zapornika, ki ga išče tudi Slovenija, so povedali na zagrebški policiji. Kot so dodali, je slovenski državljan poskušal pobegniti, ko so ga policisti nameravali vkleniti.

V prerivanju s policisti je udaril z glavo v vzvratno ogledalo policijskega vozila, potem pa ga je policistom uspelo vkleniti. Zaradi poškodb so ga odpeljali v zagrebški klinični center, kjer so ugotovili, da ima zlomljen nos, je še sporočila policija. Dodali so, da ga Slovenija išče zaradi suma velike tatvine. Po nekaterih neuradnih podatkih naj bi policija ujela Matjaža Trampuža, ki je iz pripora pobegnil lani skupaj s Pavlom Nininom, ki so ga ujeli lani v Franciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.