Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Promet na Primorki vendarle umirjen

Prometna nesreča
1/5
Bralka
Pot proti morju so na primorski avtocesti danes popoldne zaznamovali gneča in zastoji, a se je proti večeru promet vendarle umiril, kažejo podatki Prometno-informacijskega centra za državne ceste.

Na mejnih prehodih s Hrvaško je pričakovano povečan promet pri izstopu iz države, vendar čakalne dobe po podatkih policije ne presegajo 15 minut.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra je gneča še vedno na cesti Koper - Dragonja. Sicer pa lahko vozniki povečan promet in zastoje, še zlasti na cestah proti morju, spet pričakujejo v soboto.

Nesreča povzročila zastoje

V prometni nesreči, ki se je danes dopoldne zgodila pred priključkom Logatec v smeri proti Kopru, je bila po podatkih policije lažje poškodovana ena oseba. Zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji je namreč prišlo do naleta dveh tovornih vozil, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Promet na avtocesti še vedno poteka v koloni vozil.

Komentarjev 1
  • Mrcina 14:02 19.julij 2013.

    Na tem delu AC ni dneva, da ne bi bilo prometne nesreče.Kaj bo kdo kaj glede tega ukrenil?Je to normalno, da tu vsak dan "pokne" ??? In to ne samo 1x, ampak večkrat na dan.Kaj je krivo ...prikaži večo za nesreče na tem delu AC?Potem se vse preusmeri na staro cesto, tam šele nastane "zmeda ". Omejitve so 50 -70, voziš se pa v koloni ali pa stojiš in tako porabiš od izvoza Brezovica do Špana po 45min. BOljše, da stojijo na AC, pa se jih ne preusmerja, vsaj domačini pridejo do doma. Že tak je stara cesta dovolj polna, zakaj mora bit še zabasana ?