Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Razbijal in grozil bivši ženi

Žurnal24 main
Krški policisti so 48-letnemu moškemu izrekli prepoved približevanja nekdanji ženi in njeni družini. Policisti so morali proti njemu uporabiti celo fizično silo.

Vse skupaj se je začelo okoli osme uri zvečer, ko so krški policisti prejeli klic, da naj bi 48-letnik v opitem stanju razbil steklo na vhodnih vratih stanovanjske hiše, kjer živi njegova bivša žena z družino, nato pa se je sprl še s stanovalci.

Moški naj bi jih žalil, zmerjal in celo grozil. Ob prihodu policistov s kršitvijo ni prenehal in se je pričel še nedostojno vesti do policistov. Policisti so uporabili fizično silo in lisice ter mu odredili pridržanje zaradi nadaljevanja kršitve javnega reda v opitem stanju.

Preizkus alkoholiziranosti je sicer pokazal 1,65 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaradi kršitve javnega reda, prepiranja in nedostojnega vedenja mu bodo napisali dva plačilna naloga, zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini pa ga bodo kazensko ovadili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.