Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Rezultati alkotesta čez dva dni

Voznik je v škarje prehiteval pred seboj vozečo kolono vozil in na nasprotnem pa Žurnal24 main
Rezultati testa alkoholiziranosti voznika, ki je sinoči povzročil smrtno nesrečo v Celju, naj bi bili znani v roku dveh dneh. Hitri test pred operacijo pa naj bi pokazal, da je bil voznik pijan.

Ker je bil povzročitelj nesreče tako poškodovan, da policistom ni uspelo opraviti klasičnega testa alkoholiziranosti, so morali na analizo poslati njegovo kri. Ker pa so morali zdravniki moškega nujno operirati, so po naših informacijah opravili hitri test alkoholiziranosti, ki naj bi bil pozitiven.

Moški se še vedno bori za življenje.

Kot je znano, je sinoči okrog 18. ure voznik silovito čelno trčil v 47-letno voznico, ki je takoj podlegla poškodbam. Pretreseni so bili celo gasilci, policisti in reševalci, saj naj bi ženska ostala brez glave.

Voznik, ki je zakrivil nesrečo, je bil hudo poškodovan, pred nesrečo pa naj bi ga priče videle, kako divja po Kidričevi cesti v Celju, kjer se je zgodila nesreča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.