Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Rolar zbil motorista in pobegnil

Rolerji Shutterstock
Koprski policisti iščejo rolarja, ki je povzročil prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval 18-letni Izolan, ki je vozil kolo s pomožnim motorjem.

Za enkrat še neznani moški je ob 20.40 uri na rolerjih vozil po pešpoti iz Izole proti Kopru ter naj z načinom in hitrosjo vožnje oviral in ogrožal kolesarje. Ko je pripeljal do Moleta, je trčil v 18-letnega voznika kolesa s pomožnim motorjem iz Izole, ki mu je pripeljal nasproti. Voznik kolesa s pomožnim motorjem je padel na desno, in sicer tako, da je z glavo udaril po makadamu. Neznani moški je odšel naprej, ne da bi mu nudil pomoč. Izolana so odpeljali v izolsko bolnišnico, od koder so nam sporočili, da je huje poškodovan, so sporočili koprski policisti. 

Vse, ki bi o tej neseči karkoli vedeli, prijazno prosijo, da to čim prej sporočijo na 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200 in jim pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesreče.

Komentarjev 2
  • police 15:51 13.avgust 2014.

    KAR PA POMENI MOTOR OZ. MOPED, KATERI IMA POGONSKA PEDALA IN NI POTREBNO IMETI ČELADE, KER JE TUDI ZAKONSKO NAPISAno. poglej zakonik, pa poj komentiraj.!!!

  • Branidom 13:28 13.avgust 2014.

    Iz prispevka sklepam, da mladenič žal ni imel čelade.