Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Ropar dobil s torbico po "kepi"

Ženska na ulici Jure Tomc
Sinoči ob 19.05 sta neznanca poskušala v Mariboru oropati 44-letnico. A ta se jima ni dala, enega je mahnila tako močno, da je padel na tla. Policija roparja še išče.

Policija je sporočila, da sta neznanca na Dobravski ulici v Mariboru s kapucami na glavi pristopila do 44-letne ženske iz Maribora in od nje zahtevala torbico.

Pri tem pa nista naletela na pravo osebo, saj je bila žrtev vse prej kot pripravljena izpolniti njuno zahtevo. Namesto da bi mu jo dala v roke, je ženska s torbico enega od moških tako močno usekala po glavi, da je padel. Takrat je vskočil drugi predrznež in žensko tako močno prijel za jakno, da jo je strgal. Ženska pa je nato začela na ves glas kričati, zato roparjema ni preostalo drugega, kot da sta pobegnila v noč.

Policisti še zbirajo obvestila, ki bi jih pripeljala do predrznežev.

Komentarjev 6
  • Dusan Mmarn 14:03 23.december 2011.

    pa se res je roparji so prevec zasciteni . ce je drogeras pa lahko dela kar hoce .se se braniti pred njimi ne smes ker so revci bolni . zalost . in beda od drzave. da nte lahko ropar prebuta ...prikaži več ti pa se ne smes branit .....

  • Stolp 12:36 13.december 2011.

    Mislim, da bi bilo treba tja zapreti tebe, da bi nehal klatiti neumnosti.

  • Stolp 12:35 13.december 2011.

    Vi, Jankovićevi ste pa itak znani po tem, da začnete žaliti in mešati meglo kadar nimate argumentov oz. kadar kdo razkrije kako neumnost.Dokaz: zadnja afera okoli zapisa na strani SDS.