Slovenija > Črna kronika
0 ogledov

Ropar na avtocesti

Žurnal24 main
Voznik osebnega avtomobila je na gorenjski avtocesti prisilil voznika drugega osebnega vozila, da je ustavil, in ga poskušal oropati.

Voznik osebnega avtomobila je na gorenjski avtocesti okoli 13. ure voznika drugega osebnega vozila, ki je vozil pred njim v smeri izvoza Kranj - vzhod proti Ljubljani, prisilil, da je približno 500 metrov pred počivališčem Voklo na travi ob cesti ustavil.

Po prvih podatkih kranjskih policistov je voznik ustavljenemu grozil s pištolo, njegov sopotnik pa z nožem. Ustavljeni voznik se je neznancema, ki sta ga poskušala oropati, uprl. Z vozilom mu je uspelo odpeljati do bližnjega bencinskega servisa, od koder je o dogodku obvestil policijo.

Okoli 14.30 je policistom na izvozu Bič na avtocesti proti Novemu mestu uspelo prijeti domnevna storilca kaznivega dejanja, ki sta ustrezala opisu ustavljenega voznika. Gre za tujca, državljana Romunije, proti katerima bo vložena kazenska ovadba zaradi poskusa ropa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.