Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

S pištolo nad varnostnika

policija Anže Petkovšek
V Kranju sta neznanca poskušala oropati varnostnika. Policija za pomoč prosi očividce.

Včeraj okoli 20.40 sta na Likozarjevi ulici v Kranju dva neznanca poskušala oropati varnostnika. Po zbiranju obvestil je policija ugotovila, da se je ob tej uri pred stavbo banke pripeljal varnostnik, od katerega je s pištolo oborožen neznanec zahteval denar. Varnostnik je v tem trenutku stekel proti Cesti Staneta Žagarja, neznanca pa sta s kraja dogodka pobegnila s skuterjem črne barve neznane znamke.

Eden od storilcev je mlajši moški, visok okoli 160 centimetrov, suhe postave. Oblečen je bil v temne hlače in zelen anorak, na glavi je imel kapo z izrezom za oči in usta. Pri sebi je imel manjšo pištolo črne barve.

Policija morebitne očividce in vse ostale, ki karkoli vedo o storilcu ali ropu, poziva, naj informacije sporočijo na številko 113 ali na anonimno telefonsko številko policije 080 1200.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 10:57 19.december 2013.

    Lahko in imel je priložnost steči in pobegniti, ni imel pa nikakršnje možnosti izvleči pištolo in bandite postreliti , no ne do smrti , sam naluknjat ! Za koji kupac se potem hurčijo s pihalniki . Zgleda pa , da ...prikaži več je prenos denarja potekal protipredpisno , brez oboroženega varnostnika.