Slovenija > Črna kronika
6784 ogledov

S športnim BMW-jem zletel s ceste, avtu odtrgalo kolo

Prometna nesreča
1/6
sobotainfo.com
Prometna nesreča se je zgodila na relaciji Markišavci-Murska Sobota.

Včeraj ob 19.56 je na Kopališki ulici voznik osebnega vozila zapeljal s cestišča in se lažje poškodoval, poroča portal uprave za zaščito in reševanje.

Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota, ki so odklopili akumulator na vozilu, zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP Murska Sobota, ki so poškodovanega voznika z reševalnim vozilom prepeljali v bolnišnico Rakičan.

"Po naših informacijah je voznik avtomobila BMW Z4 sicer pripeljal iz Murske Sobote proti Markišavcem in v ovinku izgubil oblast nad vozilom. V ovinku, ki je še posebej nevaren ob mokrem vremenu, naj bi avtomobil zaneslo z vozišča, nakar se je zavrtel in znova pristal na cesti, obrnjen v nasprotno smer vožnje. Ob tem naj bi se od vozila odtrgalo tudi sprednje levo kolo, ki je na cesti pristalo nekaj deset metrov naprej," poroča portal sobotainfo.com.

dezurni@zurna24.si

Komentarjev 5
  • ode 07:01 29.julij 2018.

    Se že pripravlja tožba proti upravljalcu ceste zaradi spolskega cestišča.

  • Holly_Wakelin 13:21 27.julij 2018.

    Vsakdo lahko zasluži 950 € na dan ... Lahko si zasluži 7258 do 8493 evrov na teden in še več, če delate kot polni delovni čas ... Preprosto sledite navodilom na tej strani, pozorno preberite od začetka do konca ... ...prikaži več To je fleksibilno delo, a dobra priložnost zaa ttoo. Zaa več informacij obiščite spletno stran ........... ❥❥❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com

  • maresem 13:20 27.julij 2018.

    Mogoče se bo bedak zdaj kaj streznil?! Sicer pa ponavadi takim narcitom ni pomoči.