Slovenija > Črna kronika
1708 ogledov

Še ena nesreča nezakonitega prevoznika tujcev

prometna nesreča prometni znak Profimedia Fotografija je simbolična.
Včeraj okrog 14. ure je prišlo do nesreče prevoznika, ki je vozil tujce.

Ljutomerski policisti so včeraj okoli 14. ure ustavljali vozilo avstrijskih registrskih tablic, a voznik kljub znakom policistov ni ustavil in nadaljeval z vožnjo. Pri tem je zapeljal z vozišča in trčil v žično ograjo in brajde na Razkrižju. Policisti so pozneje ugotovili, da je turški državljan nezakonito prevažal tujce.

Na kraju dogodka so prijeli več oseb, med njimi tudi 59-letnega državljana Turčije, ki je po ugotovitvah policije v vozilu nezakonito prevažal štiri turške državljane, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Vozniku so odvzeli prostost in ga bodo kazensko ovadili zaradi utemeljenega suma kaznivega dejanja prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države. Ker je povzročil prometno nesrečo, so vozniku izrekli tudi globo. Po podatkih policije je v nesreči nastalo za okoli 800 evrov materialne škode.

Postopki s tujci še niso zaključeni, so še zapisali na PU Murska Sobota.

*Fotografija je simbolična

Precej bolj tragična prometna nesreča z udeležbo organizatorja nezakonitih prehodov meje se je, kot je znano, zgodila včeraj zjutraj, ko sta na primorski avtocesti umrla dva sirska državljana.

Prometna nesreča na avtocesti med Razdrtim in Senožečami, voznik je umrl Dva mrtva Slovenija Gasilci objavili fotografije, na dan prišla srhljiva okoliščina

Prometna nesreča na primorski avtocesti, v kateri sta umrli dve osebi | Avtor: Gasilska enota Stara Vrhnika Gasilska enota Stara Vrhnika

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • kapibara 13:55 29.november 2019.

    Tleke pa nič mrtvih ?? :-(