Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

Šempeter: oborožen rop banke

(Foto: Gregor Katič)
1/16
Žurnal24 main
V Šempetru se je zgodil oborožen rop banke. Neznanci so odnesli neznano količino denarja in pobegnili. Policija je že zaprla glavne prometnice.

Bralec Žurnala24 nam je sporočil, da se na cestninski postaji Vransko proti Celju nahaja večje število policistov, ki ustavljajo promet. Tako na avtocesti Maribor–Ljubljana med priključkom Dramlje in cestninsko postajo Slovenske Konjice v smeri Maribora zaradi policijske blokade prihaja do zastojev v prometu oziroma je promet oviran.

Fotografije si oglejte v GALERIJI.

Milena Trbulin iz PU Celje je za zurnal24.si povedala, da gre za policijsko blokado, saj so neznanci – po neuradnih podatkih naj bi šlo za tri roparje – v Šempetru oropali poslovalnico Banke Celje.

Kot je dejala Trbulinova, so neznanci, ki so bili oboroženi, v banko vstopili nekaj minut pred peto uro popoldne oziroma tik pred zaprtjem poslovalnice. Od uslužbenk so zahtevali denar in ko so, ko so jim ga predale, pobegnili v neznano smer. Pri tem na srečo nihče ni bil poškodovan.

Policija je takoj po obvestilu o ropu poslovalnice na glavnih prometnicah vzpostavila blokado s ciljem, da izsledijo roparje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.