Slovenija > Črna kronika
32973 ogledov

Podrobnosti grozljive nesreče: V Šentjurju ponoči umrla dva mlada moška

Smrtna prometna nesreča
1/2
PU Celje
"V prvem sta bila dva mlada moška, ki naj bi se vračala iz službe. Nasproti jima je pripeljal avto, ki ga je prav tako vozil mlad moški," je za Žurnal24 povedal predstavnik celjskih gasilcev Janko Požežnik.

"Po silovitem trčenju je na kraj nesreče prihitelo šest celjskih gasilcev, ki so morali vse tri ponesrečence iz vozila rešiti s tehničnimi posegi," je še dejal Požežnik.

Reševalci, ki so bili na prizorišču, so moškega, ki je bil v vozilu sam, v bolnišnico odpeljali težko poškodovanega. Moška, ki sta bila v drugem vozilu, so oživljali, a jima žal niso mogli več pomagati.

Prometno nesrečo je povzročil 32-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil po regionalni cesti iz smeri Planine proti Šentjurju.

32-letnik je v dolgem, levem, nepreglednem ovinku izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je takrat pravilno pripeljal 33-letni voznik osebnega vozila, so sporočili celjski policisti.

Vozili sta trčili. 32-letni voznik in njegov 26-letni sopotnik sta na kraju nesreče umrla. 33-letni voznik se je v trčenju hudo poškodoval. Vsi trije udeleženi so z območja Policijske postaje Šentjur.

dezurni@zurnal24.si

 

*Fotografije so simbolične.

Komentarjev 13
  • sabastjan 20:34 07.december 2019.

    Prebiram komentarje . Peljal sem se eno uro prej vendar seveda bolj počasi kot ponavadi avto je premaknilo tako da mi ni bilo jasno kaj se je zgodilo pa sem kr izkusen šofer.Cesta je bila na določenem odceku spolska pa ...prikaži več seveda ni bila posipana.Če bi peljal malo več bi najbrz pristal na travniku ali kje drugje.

  • Janez 17:02 07.december 2019.

    Spadam med starejše voznike,vozniško že več kot 40 let, še nikoli nisem imel niti povzročil sranja na cesti in mislim da sem voznik, ki vozi varno in aktivno. No vsak dan pa srečujem 3 vrste voznikov in se ve voznic:objestneže, ...prikaži več največ jih je v dobrih avtomobilih, počasneže, ki v vsakem krožišču mečkajo in tiste, ki med vožnjo telefonirajo. Če se tem trem kategorijam uspeš izogniti boš zdrav in živ prišel domov.

  • rogixl 15:35 07.december 2019.

    Za nesreče ni kriv nihče dru, kot objestni vozniki sami. Nobena kontrola ne more ustaviti norcev na cesti.