Slovenija > Črna kronika
68 ogledov

Šentjurčan v avtu prevažal ženino truplo

Policija v Celju med redno kontrolo ustavila voznika, ki je v avtu prevažal ženo, ki je umrla nasilne smrti.

Sinoči, nekaj pred 23. uro, je policist v Celju, na Ulici  XIV.  divizije,  pri  kontroli  cestnega prometa ustavil  32-letnega voznika  osebnega  vozila,  doma  iz  območja  Ponikve (UE Šentjur). Med postopkom  je  na  zadnjih  sedežih  opazil žensko, ki ni kazala znakov življenja.

Policisti  so  vozniku  takoj odvzeli prostost in ga pridržali. Pri ogledu kraja dejanja sta bila poleg policistov in kriminalistov prisotna tudi državna tožilka in preiskovalni  sodnik, ki je vodil ogled. Prve  ugotovitve preiskave so potrdile, da je 31-letna ženska, sicer žena osumljenega, umrla nasilne smrti. Preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo. Več bo znanega v ponedeljek.

Trije otroci ostali brez matere

Po neuradnih informacijah Večera naj bi šlo na nekdanja partnerja, ki sta imela tri majhne otroke. Osumljeni naj bi se z vlakom v Laško peljal k žrtvi, ki je tam delala. Med potjo nazaj naj bi se v avtu sporekla, moški pa naj bi žensko zadavil.

Moški naj bi imel zaradi nasilništva prepoved približevanja, a je ukrep po poročanju TV Slovenija že prenehal veljati. Radio Slovenija je poročal, da sta bila zakonca v ločitvenem postopku. 

Komentarjev 11
  • Ferluci 10:48 15.februar 2015.

    Res škoda, da v zaporih ni predvidenega prisilnega dela. Vsaj za nekatere osebke bi bilo potrebno. Če že davkoplačevalci plačujemo njihove hotelske namestitve, bi lahko zaporniki vsaj kakšne betonske bloke delali, za TEŠ v rudniku kopali premog ali kaj podobnega.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:52 14.februar 2015.

    žalostno ...agresivneže bi mogl dat v psihiatrijo.

  • spenjac 19:43 14.februar 2015.

    Če bi se kaj takega zgodilo komu tvojih bližnjih, se verjetno ne bi takoj usedel za računalnik in prebiral komentarjev, mar ne? No ja, nekateri bi mogoče objavili slike na Facebooku. Dober selfie - z eno roko ženo daviš, z ...prikaži več drugo jo fotografiraš. Z ajfonom, seveda.