Slovenija > Črna kronika
6614 ogledov

Sin z bencinom polil mamo in prižgal vžigalico

Skuterist in ženska Youtube/Policija Talin
Vstopil je v njeno stanovanje, jo polil z gorivom in zažgal. Sledilo je tole …

28-letnik je sredi Zadra zažgal svojo lastno mamo, staro 50 let. Zgodilo se je v sredo okoli poldneva, mama pa na srečo ni huje poškodovana.

Sprejeli so jo v zadrsko bolnišnico, kjer so jo po oskrbi ran odpustili v domačo oskrbo, so sporočili tamkajšnji zdravniki.

Hrvaški mediji so neuradno izvedeli, da je mladenič pred blokom v skuter nalival gorivo, ko je prišla njegova mama in mu nekaj rekla. To ga je povsem vrglo iz tira. Šel je za njo, jo polil z bencinom in prižgal vžigalico.

Vžgali so se ji lasje, na srečo pa je bila količina goriva, ki ga je zlil nanjo dokaj majhna in je mami ogenj uspelo hitro pogasiti.

Sin je pobegnil, a so ga policisti hitro prijeli in ga priveli na policijsko postajo. Proti njemu bodo vložili obtožnico zaradi poskusa uboja.

Hrvaški mediji še pišejo, da naj bi imel sin psihične težave.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Janez Smodis 11:44 24.november 2017.

    ljubodoma.......... Ti si bedak .Si sploh poznal Tita ? Škoda da ni pakiral takih kot si ti saj ne bi bila nobena škoda .Kaj če bi za tebe kdo pisal da bi te morali po....t ?

  • lukaz 11:11 24.november 2017.

    Pozdravljeni urednik, na tem portalu je vedno več sovražnega govora, katere pa vede oz. nevede dopuščate, kar pa je nasprotju z zakonom. Pozivam Vas, da take izjave nemudoma izbrišete, komentatorja pa blokirate za nadaljnje objave, kar ste dolžni storiti po ...prikaži več 11. členu Zakona o elektronskem poslovanju na trgu. Poleg tega pa so izjave še povrhu čisto nepovezane s člankov pod katerim se nahajajo kot je že razvidno tukaj!

  • leonardo 10:29 24.november 2017.

    Ljubodoma, mislim, da si zrel za psihiatrijo. Ko se ti enkrat vse suče okoli komunistov, ti ni drugje moč pomagati.Res se mi smiliš. Temu rečemo preganjavica, če ne še kaj hujšega.