Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Skok v reko najavili z SMS

Žurnal24 main
Srbski devetnajstletnici skočili s Pančevskega mostu v Beogradu v Donavo. Ena je preživela, drugo pa rečna policija še išče.

Kristina Tasić in Milica Ristić iz vasi Vranje, obe stari 19 let, sta po poročanju srbskih medijev predvčerajšnjim skočili s Pančevskega mostu v Beogradu. Kristina je padec v hladno reko preživela, medtem ko rečna policija še vedno išče Milico.

Poskus samomora sta po poročanju srbskega časnika Press najavili na Facebooku. "Ubil si nas brez kaplje krvi," sta zapisali. Blic medtem piše, da sta, preden sta skočili z mostu, poslali SMS prijateljici. Sporočilo je po pisanju časnika poslala Kristina ter v njem pozdravila sošolce in prijateljice ter zapisala, da jih ima vse rada. Dodala je, da se ne bodo več slišali in da bo njen telefon nehal zvoniti.

"Takoj smo jo poklicale, a se nihče ni javil. Verjetno sta takrat skočili v reko," po poročanju Blica pripovedujejo Kristinine prijateljice. Dekle so v zadnjem trenutku našli približno 150 metrov od Pančevskega mostu in jo odpeljali v beograjski klinični center. Po poročanju časnika ni več v smrtni nevarnosti.

Dekleti sta se po poročanju Blica pred dvema dnevoma z avtobusom iz rodne vasi Davidovec pri Vranjem pripeljali v Beograd, kjer obiskujeta srednjo šolo. Okoli 17. ure je v stanovanje, kjer pri prijateljih sorodnikov živi Kristina, prišla Milica. Do 20. ure sta bili v stanovanju, nato pa je Kristina po njihovem pripovedovanju sporočila, da bo pospremila prijateljico. Domov se ni vrnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.