Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Slovenec poskušal ubiti dva Slovenca

Hrvaška policija Dusko Marusic/PIXSELL
Hrvaško notranje ministrstvo je izdalo več podrobnosti o petkovi nesreči v Umagu, v katero so bili vpleteni Slovenci. Izkazalo se je, da ni šlo za nesrečo, ampak poskus umora.

Kot smo včeraj poročali, je hrvaška policija v povezavi z nesrečo prijela tri državljane Slovenije. En 22-letnik je osumljen poskusa umora, dva 22-letnika pa pomoči pri kaznivem dejanju poskusa umora. Privedeni so bili na policijsko upravo, za vse tri je bil odrejen pripor.

Hrvaško notranje ministrstvo je sedaj izdalo še nekaj podrobnosti dogodka. Med drugim so zapisali, da je kriminalistična preiskava potrdila sum, da je šlo za poskus umora in ne prometno nesrečo.

V petek okoli šeste ure zjutraj je 22-letnik iz Slovenije pred nočnim klubom v Umagu z audijem namerno povozil 22-letnega slovenskega državljana, ki je po udarcu obležal. Voznik je nato obrnil vozilo in poskušal povoziti še 21-letnega Slovenca, ki ga je zadel v golenico in ga lažje poškodoval. Nato je voznik še enkrat obrnil avto in mladeniču, ki ga je najprej povozil, zapeljal še čez nogo. 22-letnik se še vedno zdravi v puljski bolnišnici.

22-letnika, ki sta v priporu zaradi nudenja pomoči pri kaznivem dejanju, sta storilcu pomagala pri skrivanju dokazov. Prekrila sta avtomobil, s katerega sta pred tem snela registrsko oznako, piše na spletni strani hrvaškega notranjega ministrstva.

Policija se zahvaljuje prebivalcem, ki so jim pomagali pri iskanju storilcev.

Komentarjev 7
  • Žurnalček 07:36 25.april 2014.

    Every , some in nob-ody @ do sedaj je poznana osihična bolezen dualnost osebnosti - dvojna oseba , ti si pa znanstveni fenomen , ki ga do sedaj še ni bilo in to z TRIPLEX OSEBNOSTJO. Daj stop no do ...prikaži večdo Polja , te bodo zastonj dobr pregledal !

  • Žurnalček 07:33 25.april 2014.

    Zgleda da za tebe , ki si isti oni !

  • Everybody 01:47 31.julij 2013.

    Le čevlje sodi naj kopitar!