Slovenija > Črna kronika
8604 ogledov

Smrt dveh otrok in dveh odraslih pri Mirni Peči: Policisti prosijo za pomoč!

Nesreča pri Mirni Peči
1/2
Dolenjska News
Policija prosi za pomoč morebitne očividce petkove tragične nesreče pri Poljanah pri Mirni Peči.

Policija poziva morebitne očividce petkove tragične prometne nesreče pri naselju Poljane pri Mirni Peči, da informacije posredujejo policistom. Z ogledom kraja nesreče so policisti ugotovili, da je do čelnega trka prišlo na voznem pasu 38-letnega voznika, ki je peljal proti Novemu mestu, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Več o petkovi popoldanski nesreči na nekdanji hitri cesti med Trebnjim in Novim mestom, v kateri sta poleg obeh voznikov vozil umrla tudi otroka v vozilu 38-letnega moškega, je prišlo do čelnega trčenja, lahko preberete na tej povezavi. Pri tem je vozilo 38-letnika zaradi silovitosti trka zgorelo, na kraju nesreče pa je umrla tudi 56-letna voznica drugega vozila.

Policisti okoliščine nesreče še ugotavljajo, v delo so se vključili izvedenci, ki bodo skupaj s prometnimi policisti podrobneje preučili sledove na kraju in na obeh vozilih, so pojasnili na PU Novo mesto.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin nesreče pa policisti pozivajo k sodelovanju morebitne očividce, ki so videli prometno nesrečo ali opazili vožnjo katerega od omenjenih avtomobilov na tem odseku ceste okoli 15. ure. Gre za temno siv Renault Megane z ljubljansko registracijo, ki je peljal v smeri proti Novemu mestu, in svetlo sivo Škodo Roomster z novomeškimi registrskimi oznakami.

Kakršenkoli podatek, ki bi lahko pojasnil vzroke in okoliščine dogodka, lahko očividci sporočijo na telefonsko številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Nesreča pri Mirni Peči | Avtor: Dolenjska News Dolenjska News

Komentarjev 9
  • Avatar Leon
    Leon 07:52 23.avgust 2020.

    Zakaj policija ne bere VEČERA ,tam so zapisali kdo je krivec !

  • Avatar Lissiolla
    Lissiolla 01:24 23.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 19:14 22.avgust 2020.

    @Leon,ti si tak kot sovoznik na YOUTUBE : "True Lies car dealer ; 3:35min(glej od 1:55 naprej).