Slovenija
60453 ogledov

Tragedija na cesti: Čelno trčenje, štirje mrtvi, med njimi dva otroka

Nesreča pri Mirni Peči Dolenjska News
V hudi prometni nesreči so umrle štiri osebe.

Regijski center za obveščanje na številki 112 in policija na številki 113 sta bila nekaj po tretji uri popoldne obveščena o prometni nesreči na cesti Poljane pri Mirni Peči – Novo mesto (stara hitra cesta H1).

"Po prvih ugotovitvah policije je prišlo do čelnega trčenja dveh osebnih vozil," so sporočili s PU Novo mesto. "Umrle so štiri osebe. Na kraju so interventne službe, nekdanja hitra cesta med Trebnjem in Novim mestom je zaprta."

Nesreča pri Mirni Peči | Avtor: Dolenjska News Dolenjska News

"Po prvih ugotovitvah ogleda je 38-letni voznik osebnega vozila Renault megane, doma iz okolice Novega mesta, peljal proti Novemu mestu, nasproti mu je pripeljala 56-letna voznica osebnega avtomobila Škoda roomster, doma iz okolice Trebnjega," so pojasnili pri PU Novo mesto. "Prišlo je do čelnega trčenja, pri čemer je osebni avtomobil 38-letnika, v katerem je imel še dva otroka, zaradi silovitosti trka zgorel. Vsi štirje udeleženci prometne nesreče so umrli na kraju."

Na kraju so intervenirali gasilci, reševalci in policija. "Zaradi ogleda kraja prometne nesreče je cesta Trebnje – Novo mesto v bližini naselja Poljane pri Mirni Peči še vedno zaprta," navajajo pri PU Novo mesto. "O dogodku sta bila obveščena dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. Preiskava okoliščin nesreče z ogledom kraja še ne bo zaključena, saj bo potrebno podrobneje preučiti še sledove na obeh vozilih, ki jih je policija zasegla."

(foto in video: DolenjskaNews)

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Vozniček 22:36 21.avgust 2020.

    Na območju Policijske uprave Novo mesto so nekaj tednov nazaj v samo nekaj urah odkrili tri voznike, ki so vozili pod vplivom drog. Po cestah na tem območju se vozijo najbolj nestrpni vozniki Sloveniji, verjetno je kriva tudi droga in ...prikaži večn alkohol, žal pa so vsi policisti očitno na meji in lovijo razcapane reveže, se ukvarjajo z njimi, da ne bi slučajno ti prej prišli do avstrijske meje...

  • MihaPu 21:08 21.avgust 2020.

    Sožalje svojcem, tragedija. Vedno ko so otroci vmešani v nesrečo me stisne pri srcu, imeli so še celo življenje pred seboj. Žalostno.

  • Avatar Leon
    Leon 19:26 21.avgust 2020.

    Imam preprosto vprasanje za šefe policije? Kje so vsi ti policaji pred nesrečo ,ki se sedaj nastavljajo kameram ? Videl sem vsaj tri policijska vozila in ducat policajev . Ali sedijo v pisarni in čakajo da se zgodi nesreča potem ...prikaži več bi to bilo banalno in abnormalno