Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Smrt ji je bila usojena

Avto zakoncev Ganthaler je bil povsem uničen. Žurnal24 main
Italijanka Johanna Ganthaler bi morala biti na letalu družbe Air France, ki je v ponedeljek prejšnji teden strmoglavilo v ocean, a je let na srečo zamudila. Nekaj dni kasneje je umrla v prometni nesreči.
Johanna Ganthaler je bila z možem Kurtom na počitnicah v Braziliji. 1. junija sta se vračala nazaj v Italijo. Imela sta povratno karto za letalo airbus A330 letalskega prevoznika Air France.

Z možem sta zapustila hotel, vendar sta zamudila na letališče in s tem let 447. Rezervirala sta let za naslednji dan in kmalu izvedela, da je bila zamuda najverjetneje najboljša stvar, ki se jima je zgodila v življenju. Vsaj tako je kazalo.

Ganthalerjeva sta nekaj dni kasneje v avstrijskem mestu Kufstein doživela prometno nesrečo. Njun avto je zaneslo na nasprotni pas, kjer sta se zaletela v tovornjak. Johanna je umrla, njen mož pa je huje poškodovan.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.