Slovenija > Črna kronika
42 ogledov

Sodno pridržanje za Tržičanko osumljeno uboja podnajemnice

Nesreča avtobusa Anže Petkovšek
40-letni Tržičanki, ki jo sumijo grozljivega uboja, odredili sodno pridržanje, ovadili so jo tudi zaradi suma zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja,

Gorenjski kriminalisti so 40-letno Tržičanko k preiskovalni sodnici kranjskega okrožnega sodišča privedli že včeraj. Sumijo jo uboja 54-letne ženske v Križah.

Ženska, ki bi se naj po pripovedovanju sosedov ukvarjala z okultizmom, je ovadena tudi zaradi suma zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja. Dogajanje je namreč spremljal njen sedemletni otrok. Sodnica je za osumljenko odredila sodno pridržanje.

Kriminalisti so v preiskavi ugotovili, da je žrtev, ki je pri osumljenki v stanovanjski hiši v Križah neprijavljena bivala od začetka tega meseca, umrla nasilne smrti: "Okoliščine z ogleda kraja kaznivega dejanja kažejo na nasilen prepir," so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policisti so mrtvo žensko našli v kuhinji stanovanjske hiše, rane na njenem telesu pa so bile posledica uporabe ostrih in drugih predmetov. Poškodovana je bila tudi osumljenka, njune poškodbe pa kažejo na obojestransko nasilje, ki se je v stanovanjski hiši odvijalo v noči iz sobote na nedeljo.

Grozi ji petnajstletna zaporna kazen

Osumljenka je policiste poklicala v nedeljo dopoldne, kot so poudarili na policiji, so jim bili pri tem v veliko pomoč občani, ki so jo zadržali na kraju do njihovega prihoda. Osumljenki, ki so jo zdravstveno oskrbeli, sedaj pa je v sodnem pridržanju, grozi do 15 let zapora.

Okultizem v hiši groze

O nenavadnih rečeh, ki so se dogajale v hiši, so pripovedovali domačini. Osumljena naj bi se namreč ukvarjala z okultizmom. Dogodkom pa naj bi bil priča tudi njen otrok, ki obiskuje osnovno šolo.

Dejanja niso mogli preprečiti

Policisti zaradi varstva osebnih podatkov, pravice do zasebnost in domnevne nedolžnosti podrobnosti niso razkrili. Pojasnili pa so, da so v zadnjih petih letih na kraju omenjenega kaznivega dejanja obravnavali več različnih dogodkov, vendar ne v povezavi z ravnanji ali dejanji, ki bi imeli znake tako hudih kaznivih dejanj.

dezurni@zurnal24

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.